ADLER Rasnita profesionala de cafea MAD4450 300W 31 setari de macinare

600,00 RON 529,00 RON

Capacitate buncar: 300 grame

31 de setari de macinare

Excelent pentru cafeaua preparata:

-In Cezve

-In aparatul de espresso

-Prin sifon

-In aparatul de cafea cu filtru

-la ibric

-Intr-o presa franceza

-pentru cafetiera

Temporizator de pana la 25 de secunde de functionare continua

Performanta:

44 de grame de cafea fina in 25 de secunde

75 de grame de cafea grosiera in 25 de secunde

Oprire automata

Putere maxima: 300W

Putere nominala: 200W

Dimensiuni: Latime: 12 cm Adancime: 18,5 cm Inaltime: 31,5 cm

In stoc

Durata de livrare: 1

Transport gratuit
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: AD4450 Ai nevoie de ajutor? 021.337.28.03
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Rasnita profesionala de cafea MAD4450 300W 31 setari de macinare

Gustul profund al cafelei este influentat de modul in care este macinata cafeaua boabe.. Prin urmare, daca vrem sa ducem prepararea cafelei la un nivel superior, merita sa alegem rasnita de cafea burr ADLER AD 4450.

Pe langa designul sau elegant si usurinta in utilizare, rasnita are 31 de setari pentru felul in care este macinata cafeaua. Aceasta comoditate va permite sa pregatiti cafeaua cu un grad diferit de macinare, care este potrivit pentru diferite metode de preparare, inclusiv: intr-o masina de cafea cu filtru, French Press, espressor, sau in mod traditional ,,la ibric”. Cronometrul permite functionarea continua pana la 25 de secunde, timp in care puteti obtine 44 de grame de cafea fina si 75 de grame de cafea macinata grosier.

Nivelurile diferite de macinare afecteaza gustul final al cafelei aducand la perfectiune aroma, intensitatea si modul in care va avea gustul in combinatie cu lapte si alti aditivi speciali. Datorita acestui fapt, atunci cand prepari bauturi acasa, le aduci gustul mai aproape de cele servite in cafenele. Va fi o surpriza placuta pentru membrii familiei si oaspeti.

Aparatul are un design modern, functionare silentioasa si eficienta. Recipientul transparent va permite sa controlati cantitatea ce urmeaza a fi macinata. De asemenea, dispozitivul nu va porni pana nu puneti capacul. Automatizarea procesului este posibila datorita bavurilor dintr-o structura conica solida. Macinarea este prin zdrobire si nu prin lovirea boabelor acest procedeu schiband total aroma. Aparatul se opreste automat dupa lucru.

Asigura o utilizare fara riscuri, deoarece are protectie la supraincalzire si un sistem de siguranta. Acesta nu va incepe sa functioneze, decat atunci cand recipientul pentru boabe si cel pentru continutul macinat sunt asezate corespunzator.

Are 31 setari de macinare, de la fin la grosier calitatea rezultata satifacand si pe cei mai pretentiosi consumatori. Este dotata cu indicator luminos, pentru a sti cand este in functiune, iar pentru o curatare usoara, in pachetul de achizitie este inclusa si o perie.

Granulatia cafelei macinate: cu cat este mai fina granulatia, cu atat suprafata de contact a cafelei cu apa este mai mare, iar cu cat granulatia este mai mare, cu atat suprafata de contact e mai mica.

Granulatia cafelei este dictata de modul de preparare a produsului final, mai exact de timpul cat va sta cafeaua in apa. Daca nu folosim macinatura adecvata timpului de extractie vom avea un produs final slab calitativ, (prea acru, amar, fara consistenta).

Cu toate ca aparatul pune la dispozitie 31 setari de macinare, descrierea fiind scurta, ne vom rezuma la trei tipuri de granulatie, cel mai des intalnite, in realitate sunt mult mai multe.

Cafeaua macinata foarte fin o folosim in general la ibric. Granulatia este comparabila cu faina. Macinatura pentru ibric este cea mai fina, putem vorbi de o infuzie, iar timpul de infuzare la o cafea la ibric trebuie sa fie scurt, de 10 secunde.

Granulatia medie o folosim in general la moka sau chiar si la espressoarele cu sita cu presiune. Se spune ca este granulatia ideala. Timpul de extractie la un espressor este de 25 de secunde. Atat trebuie sa stea cafeaua in contact cu apa.

Granulatia grosiera se foloseste in general la filtru, unde avem un timp mediu de extractie de ~ patru minute.

Pentru o cafea delicioasa trebuie sa alegem o cafea de calitate, prajita corect, care a fost procesata si depozitata corespunzator.

Detalii tehnice:

Capacitate buncar: 300 grame

31 de setari de macinare

Excelent pentru cafeaua preparata:

-In Cezve

-In aparatul de espresso

-Prin sifon

-In aparatul de cafea cu filtru

-la ibric

-Intr-o presa franceza

-pentru cafetiera

Temporizator de pana la 25 de secunde de functionare continua

Performanta:

44 de grame de cafea fina in 25 de secunde

75 de grame de cafea grosiera in 25 de secunde

Oprire automata

Putere maxima: 300W

Putere nominala: 200W

Dimensiuni: Latime: 12 cm Adancime: 18,5 cm Inaltime: 31,5 cm

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9:00 - 17:00

021.337.28.03 contact@netomag.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!