Cuptor cu convectie
Un astfel de aparat gateste alimentele din interior pe toate partile, in mod egal, cu ajutorul unui circuit de aer fierbinte. Cuptorul nostru cu convectie poate: praji, frige, incalzi, gati cu aburi sau pe grill astfel puteti regasi de exemplu gustul preparatelor la rotisor si nu numai!
Electrocasnicele clasice sunt tot mai des inlocuite de noile modele de cuptoare cu convectie, deoarece sunt dotate cu ventilator si sistem de evacuare. Cu ajutorul acestora, aerul fierbinte este suflat peste si in jurul alimentelor si apoi evacuat din cuptor, avand ca rezultat o gatire uniforma, o rumenire mai rapida si chiar economisire de energie, deoarece alimentele se prepara intr-un timp mai scurt.
In cazul acestui produs multifunctional, avantajele sunt multe la numar si foarte atragatoare. Producatorul pune accent pe reducerea nivelului de colesterol in alimentele coapte astfel, ceea ce este un aspect foarte dorit, data fiind abundenta de grasimi din mancarea zilelor noastre. Totodata, se prezinta si eficienta ventilatorului in reducerea timpului de gatit, care se va reflecta si intr-un consum cu pana la 40 procente mai mic fata de alte modele.
Puterea este de 1200-1400 wati, iar temperaturile la care poate fi reglat sunt intre 0 si 250 grade Celsius, pentru cat mai multe tipuri de preparate. Functiile la care poate fi setat sunt grill, friteuza, prajire, frigere, cuptor de gatit cu aburi, BBQ sau incalzire si dezghetare. Prin coacerea cu halogen, se reduce si numarul de bacterii in acestea, pentru o mancare mai sanatoasa.
Ca accesorii, kitul este generos: ofera doua gratare, cleste pentru alimente, inel pentru extenia volumului. Este prevazut cu programare Timer (semnal acustic pentru terminarea functionarii): 0-60 de minute. Mai mult, volumul oalei este de 12-14 litri, in functie de utilizarea inelului de expansiune. Numarul mare de functii si accesorii il fac foarte atragator pentru multi utilizatori.
Datorita incalzitorului original cu halogen, cuptorul COOK MEAD6304 economiseste timp
Prepararea meselor poate fi mai rapida cu pana la 40% in comparatie cu metoda de gatit standard.
Face ca ingredientele sa se incalzeasca rapid, permitandu-le sa-si pastreze valoarea nutritiva, vitaminele si, mai presus de toate, aroma naturala.
Cuptorul este un dispozitiv ideal pentru pregatirea alimentelor cu continut scazut de grasimi. Este potrivit pentru: prajire, coacere, reincalzire si dezghetare produse produse alimentare.
Capacitate: 12 litri fara inel de marire / Maxim 18 litri cu inel de marire
Putere: 1200-1400W
Sursa de alimentare: 230 V, 50 Hz
Temperatura reglabila : 0 ° C - 250 ° C
Timer (semnal acustic pentru terminarea functionarii): 0-60 de minute
Utilizare versatila: coacere / prajire / gratare / aburire / coacere / dezghetare / incalzire
Gatit delicat folosind circulatia aerului fierbinte
Continut redus de grasimi si conservarea vitaminelor in vasele pregatite
Dimensiune interioara: Ø335 * Ø 275 * 165mm
Functionarea si controlul temperaturii
Comutator de siguranta
Manere izolate termic
Un bol de sticla cu un diametru de 33 cm
Container din sticla de siguranta - rezistent la temperaturi ridicate si zgarieturi (poate fi spalat in masina de spalat vase)
Dimensiuni: 380 * 330 * 205mm (L x I xl)
Greutate: aproximativ 7 kg fara ambalaj
Greutate: aproximativ 8 kg cu ambalaj
Cablu de alimentare: aproximativ 1 m