Materialul din care este confectionat interiorul dispozitivului este din inox neaderent, pentru a nu pierde mult timp cu spalatul. Exteriorul este din aluminiu rezistent placut la atingere iar vopseaua tratata pentru rezistenta la impact si durabila in timp mentinand reflexiile unui produs nou.
Un alt aspect este designul care este model retro. Culoarea speciala scoate in evidenta produsul care se va integra in aspectul oricarei bucatarii.
Manerul este comod si ergonomic pentru a asigura o manevrare usoara si sigura.
Cana este prevazuta si cu capac care mentine temperatura mai mult timp.
Utilitate:
Nu este nevoie de aragaz sau plita atunci cand este necesara prepararea unei infuzii rapide sau pur si simplu de apa clocotita sau incalzita exact la cate grade este nevoie. Cana electrica cu termometru este tehnologia care simplifica si face usoara aceasta activitate. Daca inainte acest dispozitiv era foarte simplu si oferea un randament scazut, prin introducerea in vasul cu apa ce trebuia incalzita, in prezent lucrurile s-au schimbat.
Acum cele mai bune modele se confectioneaza sub forma de cani-fierbator si incorporeaza tehnologie avansata, pentru a incalzi eficient cantitati extinse de apa si asta in cel mai scurt timp. Daca inca nu ati descoperit un model care sa va convinga, nu trebuie sa ezitati, caci utilitatea acestui dispozitiv este certificata de catre mii de utilizatori.
Se poate opri fierberea sau incalzirea oricand se doreste in intervalul de 20 - 100 grade C, ceea ce este util in prepararea infuziilor din plante, la prepararea anumitor tipuri de ceai si in alte situatii in care apa fiarta ar trebui sa se raceasca inainte de a o folosi. Ceainicul este echipat cu o siguranta termica care previne supraincalzirea dispozitivului.
RECOMANDARI DE FOLOSINTA A TEMPERATURII APEI:
60 ° C - ceai din flori (iasomie) 70 ° C - ceai alb 80 ° C - ceai verde 90 ° C - ceai rosu si cafea 100 ° C - ceai negru si Oolung
Detalii tehnice: