ADLER Cafetiera espessor din aluminiu Adler 320G culoare neagru utilizare la plita sau flacara

ADLER
1 Review
70,00 RON 56,00 RON
In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: AD4421 Ai nevoie de ajutor? 021.337.28.03
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (1)

Avantaje:

-Espresso bun cu buget redus,
-Ocupa spatiu putin – 12 cm diametru si 19 cm inaltime,
-Simplu si eficient,
-6 espresso de aproximativ 50 ml la o singura utilizare.

La prima utilizare-

Clatiti aparatul de cafea cu apa fierbinte de trei ori. La prima utilizare apare un miros specific de incins si se recomanda prepararea unui espresso si apoi eliminarea acestuia din motive de igiena. Folositi un prosop de hartie uscat pentru a usca dispozitivul atat in interior, cat si in exterior, asigurandu-va ca zona dintre vas (B) si rezervorul de apa (C) este uscat. Va rugam sa retineti ca acest aparat este pentru prepararea cafelei. Nu utilizati alte extracte, pudra de cacao, ierburi, flori, zaharuri, substante solubile in infuzii sau alte substante care pot bloca orificiile filtrelor dispozitivului
Cum facem cafea espresso:
Verificati daca dispozitivul nu este fierbinte de la utilizarea anterioara. Tineti vasul (B) cu mana uscata. Nu apasati si nu trageti de maner (J). Prindeti rezervorul de apa (C) cu cealalta mana. Rotiti vasul (B) in sens invers acelor de ceasornic pana desurubati  din rezervorul de apa (C), avand grija sa nu impingeti sau trageti de maner (J). Dupa deschiderea dispozitivului, scoateti filtrul palnie (E). 2. Umpleti rezervorul (C) cu apa pana la un nivel sub supapa de siguranta (D). Supapa de siguranta (D) NU trebuie sa fie sub apa. Introduceti filtrul palnie (E) in rezervorul de apa (C). Umpleti filtrul palnie (E) cu cafea macinata pana la aproximativ 4/5 din capacitatea sa. Nu tastati puternic cafeaua macinata. Cafeaua nu trebuie macinata prea fin. 3. Insurubati vasul (B) inapoi pe rezervorul de apa ©. Asigurati-va ca sita plata (F) si garnitura din silicon (G) sunt instalate corect si ca aparatul de cafea este bine inchis. Aveti grija sa nu apasati sau trageti de maner (J). 4. Asezati dispozitivul asamblat pe o sursa de caldura si setati-l la foc mediu. Cafeaua espresso nu trebuie gatita la foc prea mare pentru a evita fierberea si deteriorarea aparatului de cafea. Aparatul va incepe prepararea. Cafeaua espresso va incepe sa urce in recipientul superior prin tubul interior (H), producand o cantitate mica de abur si barbotare. Nu deschideti capacul (A) pana cand aparatul de cafea nu a terminat de preparat. Te poti arde de abur fierbinte si cafea fierbinte. 5. Scoateti aparatul de cafea din sursa de caldura imediat ce barbotatul se opreste, apoi cafeaua nu va mai curge din tubul interior (H). Prindeti dispozitivul de maner (J), deschideti capacul (A), amestecati cafeaua cu o lingura direct in vas (B), apoi inchideti capacul (A) si turnati cafeaua in cestile pregatite.
RECOMANDARE : Pentru un espresso de calitate se recomanda folosirea unor boabe de cafea proaspat macinate.  Este buna si cafeaua cumparata gata macinata dar nu va ajunge la aroma unei cafele proaspat macinata.
A. Capac cu maner B. vas ulcior C. Rezervor de apa D. Supapa de siguranta E. Filtru palnie F. Filtru plat G. Garnitura din silicon H. Tub interior J. Maner  vas  ulcior



Descriere detaliata:

Gust intens de espresso italian puternic si gros
Capacitate maxima: 320 ml
Capacitate de lucru: 300 ml, ideal pentru prepararea a pana la 6 cani de espresso aromat o data (aproximativ 50 ml fiecare)
Pentru utilizare pe sobe electrice, pe gaz, ceramica si cu halogen
Puteti prepara o aroma intensa de espresso folosind cafea nu foarte fina, de preferinta cu grad mediu de macinare si prajire medie sau inchisa a boabelor
Maner la atingere rece
Dimensiune compacta in comparatie cu aparatele electrice de cafea, ideala pentru utilizare acasa, birou, camping, drumetii sau calatorii
Aspect clasic
Materia prima: aliaj de aluminiu usor si durabil, potrivit pentru contactul cu alimentele si maner din plastic rezistent la caldura
Aparatul este echipat cu o supapa de siguranta care previne acumularea de presiune excesiva in interiorul dispozitivului
Culoare: negru
Dimensiuni produs: 17,5x9,7x19,5cm
Greutate bruta 650g, greutate neta 360g

 
Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

Viorel and CO,

O minunatie.
Chiar iese o cafea cremoasa cu un gust delicios.
Dupa multe utilizari si experiente am tras concluziile.
Poti umple recipientul cu apa, respectiv umpli si locasul cu cafea macinata si
la 350 grame apa iese cam 300 de cafea espresso chiar de calitate.
Pentru noi care consumam mai multe cafele, este cam tare asa ca am micsorat dozajul si poti face chiar si o singura cafea gustoasa cremoasa de 150- 200g numai cu 2 lingurite de cafea.
Recomand OK!

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 9:00 - 17:00

021.337.28.03 contact@netomag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!