Masajul Shiatsu si beneficiile sale

Masajul Shiatsu si beneficiile sale
Poate ați auzit de Shiatsu și știți că este o tehnică de masaj, însă nu știți ce presupune.

Ce este mai exact masajul shiatsu și cum ajută acest tratament?

Masajul Shiatsu își are originea în Japonia, însă are la bază medicina tradițională chineză cu elemente ale terapiilor occidentale, potrivit Federatiei Europene Shiatsu.

Această tehnică de masaj amplifică propria capacitate a corpului de a se vindeca. Terapia de masaj Shiatsu se bazează pe utilizarea degetelor și a palmei pentru a aplica presiune pe diferite zone ale suprafeței corpului pentru a ajuta la vindecarea afecțiunilor comune și a corectării dezechilibrelor din corp.

Presiunea aplicată punctelor de pe corp favorizează fluxul de energie și corectează dizarmoniile din corpul pacientului. Pe lângă faptul că este o experiență profund relaxantă, Shiatsu ajută la ameliorarea stresului, la tratarea durerii și a bolilor și contribuie la sănătatea și bunăstarea generală a pacientului. Shiatsu este o terapie neinvazivă care poate ajuta la reducerea stresului și poate contribui la bunăstarea generală.

Susținătorii cred că are atât efecte preventive, cât și efecte de remediere. Shiatsu reglează activitatea sistemului nervos în mod automat și stimulează sistemul circulator, limfatic și hormonal. Postura slabă, problemele articulare, entorsele, artrita, sciatica, durerile acute și cronice de gât și spate, sinuzita și bronșita sunt tratabile cu Shiatsu.
S-a demonstrat că masajul reduce tensiunea arterială și ritmul cardiac, crescând în același timp endorfinele, analgezicele naturale ale corpului. Shiatsu se numără printre tipurile sau modalitățile de terapie de masaj cele mai benefice. Cum ajută masajul Shiatsu? Shiatsu lucrează pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate, ajutând sistemul intern. Terapia are că rezultat adesea o amplificare crescută a mișcării și o coordonare îmbunătățită.
Utilizat că terapie primară sau complementară, Shiatsu combină tehnici de întindere asistată și presopunctură pentru a restabili structura musculară și osoasă.

Cum se face masajul Shiatsu?

Practicienii efectuează acest masaj pe o saltea de masaj sau pe o masă de masaj.
Masajul Shiatsu se administrează prin îmbrăcăminte ușoară și fără uleiuri de masaj.

În prezent majoritatea dintre noi ducem o viață agitată și nu găsim timpul necesar pentru a face un masaj regulat la un centru specializat. Și nu ne ajută nici prețurile ridicate ... Există totuși o soluție: aparate de masaj si saltele shiatsu
Aceste aparate sunt o soluție complementară si de asemenea, le va permite tuturor membrilor familiei să beneficieze de un moment de bunăstare acas
ă.


Saltea de masaj Lanaform Delight cu masaj Shiatsu, acupresiune si incalzire, 10 motoare, 5 moduri prestabilite, 3 niveluri intensitate, 3 zone incalzite, 175 x 75cm



Aparat de masaj 2 in 1 Shiatsu Comfort si incalzire, 4 capete rotative, directie de rotatie dubla, 2 niveluri incalzire si vibratii, functie oprire automata

Suport clienti 9:00 - 17:00

021.337.28.03 contact@netomag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!